30 april 2017

Vinst i Teknikåttan

Minervaskolans åttor presterade mycket bra i årets stora tävling i teknik & naturvetenskap, Teknikåttan – regionfinalen, där nio finalistklasser, varav två från Minervaskolan, gjorde upp om en plats i riksfinalen och om prispengar.
I den slutgiltiga och spännande finalen tävlade Minervaskolans 8d mot Sundsvalls Mimerskolan 8:1 och Husumsskolans 8b. Det var olidligt spännande hela vägen in i mål, där Minervaskolans 8d slutligen vann med en poäng.

8d deltar efter sin suveräna insats i riksfinalen på Mälardalens högskola i Eskilstuna den 23 maj. Grattis, bra jobbat och lycka till!

Minervaskolans 8c var nära att klara sig igenom kvalificeringsomgången, där de föll med små marginaler. Således bra insatser på ett brett plan av åttondeklasserna på skolan.

Se www.teknikattan.se

Axel L, Erika B och David A i panelen för 8d.