27 augusti 2018

Skolstartsfesten 2018

Över 1000 personer deltog i årets skolstartsfest. Fullt med aktiviteter, festligheter och spännande möten under en lugn och solfri sommarkväll. Vi beställer sol till nästa läsår. Eleverna i årskurs 8 serverade drygt 1000 hamburgare och höll i aktiviteter med lotteristationer. Årskurs 9 bjöd på en fin Lovundutställning. Föräldrarna i Minervarådet flippade burgarna fint (nu behöriga att söka jobb på vilken hamburgerkedja som helst) och personalen sjöng och fixade med logistik.
14100 kronor samlades in till vår utbytesskola i Zimbabwe, vilket ger en bra hjälp för införskaffande av skol- och undervisningsmaterial.
Det är och skall vara positivt och kul att börja skolan. Lärandet stärker. Tack till alla som hjälpte till, inte minst eleverna i åk 8.