28 augusti 2017

Skolstartsfest 2017

Över 1000 personer deltog i årets skolstartsfest. Fullt med aktiviteter, festligheter och spännande möten under en mestadels regnig sommarkväll. Vi sköter väderbeställningen bättre till nästa läsår. Eleverna i årskurs 8 serverade drygt 1000 hamburgare och höll i aktiviteter med lotteristationer. Årskurs 9 bjöd på en fin Lovundutställning. Ett par nya och uppskattade inslag för året var att få se och prova på smide, samt att testa på schack och schackkluringar.
16100 kronor samlades in till vår utbytesskola i Zimbabwe, vilket ger en bra hjälp för införskaffande av skol- och undervisningsmaterial.
Det är och skall vara positivt och kul att börja skolan. Lärandet stärker. Tack till alla som hjälpte till, inte minst eleverna i åk 8!